Nachádzate sa tu

Meat market

Meat market

Výberu dodávateľov mäsa venujeme veľkú pozornosť a náš šéfkuchár osobne  vyberá len to najlepšie. Pre tých, ktorým záleží na kvalite surovín a mäsa nielen v reštaurácii, ale aj  doma, je ako prvý v Bratislave otvorený Meat Market, kde naši odborníci pripravia mäso podľa vášho výberu, pohodlne si ho odnesiete domov a pripravíte podľa vlastnej chuti. 

OBJEDNÁVKY: 02 2086 3637

Hovädzia sviečkovica, „dry-aged“ steaky, jahňacie kotlety, teľacie mäso od tých najlepších svetových dodávateľov môžete mať vo svojej kuchyni aj vy. Okrem toho si môžete objednať aj čerstvé ryby a plody mora. Náš personál vám rád poskytne aj odborný výklad a odpovie na všetky otázky. Nice to meat you!

Slovenčina

Meat market

krava13krava18krava16krava15krava17krava14krava12krava11krava10krava9krava8krava7krava6krava5krava4krava3krava2krava1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ovca7ovca2ovca5ovca4ovca6ovca1ovca3

 
 
 
 
 
 
 

prasa1prasa2prasa3prasa4prasa5prasa6

 
 
 
 
 
 

tela1tela2tela3tela4tela5tela6tela7tela8tela9tela10

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUTS OF MEAT FOR BEEF

1.Porterhouse and sirloin

2.Rump

3.Aitch-bone

4.Buttock

5.Mouse-round

6.Leg

7.Flank

8.Veiny piece

9.Thin flank

10.Five ribs

11.Four ribs

12.Chuck ribs

13.Brisket

14.Shoulder-piece

15.Sticking-piece

16.Neck

17.Shin

18.Cheek

1.Leg

2.Shoulder

3.Sirloin

4.Chump-end

5.Rib chops

6.Breast

7.Neck

1.Leg

2.Hind-loin

3.Ribs

4.Spare-rib

5.Shoulder

6.Brisket and flank

1.Sirloin

2.Leg

3.Chump-end

4.Hind-knuckle

5.Neck

6.Breast

7.Blade-bone

8.Fore-knuckle

9.Brisket-end

10.Neck