Aj tento rok sme súčasťou Zimného festivalu jedla. Tak nás príďte ochutnať.
Pretože máme nového šéfkuchára Olivera Vozárika, ktorý zostavil nové menu na ohni. Na tom živle, ktorý prepožičiava jedlu nezameniteľnú chuť a dodáva energiu. Oliver griluje na špeciálnych griloch – Josper a na japonskom Yakitori.
Takto môžete skúsiť, ako chutí Carnevalle ponovom. Navyše toho ochutnáte viac ako pri zvyčajnej návšteve reštaurácie.
Pretože ochutnávka pozostáva z troch jedál.
Chute regiónov:
Kačacie srdcia, smrek, zemiakové džatky, zemiakový vývar
Naše ikonické jedlo:
Hovädzí chuck roll, údený pór, sójovo-slaninový vinaigrette
Kuchárova voľba:
Mäsové cannelloni, pečená paprika, paprikový olej, zemiakové pyré s crème fraîche, fava fazuľou a kaviárom
Vyberte si dátum a čas ochutnávky a tešíme sa na vašu návštevu.
Dobrú chuť v Carnevalle!