Nachádzate sa tu

Meat market

Meat market

Výberu dodávateľov mäsa venujeme veľkú pozornosť a náš šéfkuchár osobne  vyberá len to najlepšie. Pre tých, ktorým záleží na kvalite surovín a mäsa nielen v reštaurácii, ale aj  doma, je ako prvý v Bratislave otvorený Meat Market, kde naši odborníci pripravia mäso podľa vášho výberu, pohodlne si ho odnesiete domov a pripravíte podľa vlastnej chuti. 

OBJEDNÁVKY: 0903 123 164

Hovädzia sviečkovica, „dry-aged“ steaky, jahňacie kotlety, teľacie mäso od tých najlepších svetových dodávateľov môžete mať vo svojej kuchyni aj vy. Okrem toho si môžete objednať aj čerstvé ryby a plody mora. Náš personál vám rád poskytne aj odborný výklad a odpovie na všetky otázky. Nice to meat you!

Slovenčina

Meat market

krava13 krava18 krava16 krava15 krava17 krava14 krava12 krava11 krava10 krava9 krava8 krava7 krava6 krava5 krava4 krava3 krava2 krava1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ovca7 ovca2 ovca5 ovca4 ovca6 ovca1 ovca3

 
 
 
 
 
 
 

prasa1 prasa2 prasa3 prasa4 prasa5 prasa6

 
 
 
 
 
 

tela1 tela2 tela3 tela4 tela5 tela6 tela7 tela8 tela9 tela10

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUTS OF MEAT FOR BEEF

1.Porterhouse and sirloin

2.Rump

3.Aitch-bone

4.Buttock

5.Mouse-round

6.Leg

7.Flank

8.Veiny piece

9.Thin flank

10.Five ribs

11.Four ribs

12.Chuck ribs

13.Brisket

14.Shoulder-piece

15.Sticking-piece

16.Neck

17.Shin

18.Cheek

1.Leg

2.Shoulder

3.Sirloin

4.Chump-end

5.Rib chops

6.Breast

7.Neck

1.Leg

2.Hind-loin

3.Ribs

4.Spare-rib

5.Shoulder

6.Brisket and flank

1.Sirloin

2.Leg

3.Chump-end

4.Hind-knuckle

5.Neck

6.Breast

7.Blade-bone

8.Fore-knuckle

9.Brisket-end

10.Neck